Odjava prehrane

hrana

  Prehrano lahko odjavite s kratkim sporočilom SMS na tel. št. 031/312-638, zjutraj med 7.00 in 8.00 uro, ali pa sporočite odjavo z izpolnjevanjem naslednjega obrazca.

  Podatki, ki jih boste v ta obrazec vpisali, se bodo uporabili za avtomatično generiranje e-sporočila na e-naslov osvojnik.prehrana(at)gmail.com.

  Vpisanih podatkov ne hranimo! E-sporočila, ki jih na ta način prejmemo, pa se po obdelavi hranijo en mesec. Če s tem načinom obdelave vaših osebnih podatkov ne strinjate, lahko odjavite prehrano na kak drug način ali pa sporočilo na navedeni e-naslov pošljete iz svojega programa za e-pošto. V vsakem primeru se bo vaše sporočilo zaradi reševanja nesporazumov hranilo en mesec!

  Se strinjam!


  Naslov sporočila (obvezno):


  Vaše ime in priimek (obvezno):

  Vaša e-pošta (obvezno):

  Ime in priimek učenca (obvezno):

  Razred, ki ga vaš otrok obiskuje (obvezno):


  Želim: (Obvezno izberite možnost s seznama!)


  Vsi prijavljeni obroki za dan (dneve):

  Le določeni obroki:

  Zajtrk za dan (dneve):
  Malica za dan (dneve):
  Kosilo za dan (dneve):
  Popoldanska malica za dan (dneve):


  Opombe:


  Priložite lahko datoteko.
  (Dovoljene so skoraj vse tekstovne in slikovne datoteke ter MP3 datoteke, ki so manjše od 2 Mb. V primeru, da nam želite posredovati več datotek, jih prestavite v ZIP arhiv. Tudi velikost tega ne sme presegati 2 Mb. )


  Prepišite spodnje znake. (Vnesete lahko tudi le male znake.)
  captcha

  V primeru, da se sporočilo ne odpošlje, preverite vprašanje "Strinjam se" na začetku obrazca in vnesite vse podatke v polja (obvezno)!

  Po uspešnem pošiljanju vam bo strežnik poslal potrdilo o prejeti/poslani pošti na navedeni e-naslov. Opazili smo, da nekateri poštni programi (predvsem Gmail) ta sporočila označijo kot nezaželeno pošto in jo zato sprejmejo v mapi za nezaželjeno pošto.